Baby you, you make me better

Fabolous ft. Ne-Yo | Make Me Better


Like a tattoo


Time to go

DS_247481_A.tif

Snart bär det av till jobbet. Har varit och tränat idag, ska nu lämna hunden hos älsklingen och åka iväg. Hämtade ut ett paket med dessa skor i fredags. De är supersköna! 


Pretty brown eyes

Hej hej! Hur mår ni? Det blev ingen tripp till Öland igår, då jag vaknade ganska sent och det vädret var inte det bästa heller. Istället har vi förberett en del inför plattan till övervåningen som ska gjutas på tisdag. Och så har vi bara tagit det lugnt, och varit ute i skogen och lekt med Ace.I feel like dancing

Äntligen fredag! =) Jobbar till 15.30 även på fredagar, men det gör inget..  Vi tänkte åka till Öland imorgon, får se hur det blir med det..


Project:House july'09

Har inte haft tid att lägga upp bilderna innan men så här ser det ut just nu.
Ride Cowboy Ride

Allt väl med er hoppas jag.  Har verkligen vilat ut mig denna helg, och känner mig redo för en ny vecka, en ny start..  Nu ska jag åke med älsklingen och ta bort plankor som sitter på väggarna där vi har gjutit pelare som ska bära upp ytterväggar och där balkongen ska vara sen. Å, jag är verkligen dålig på att förklara detta hehe. Men jag lägger upp en bild på hur långt vi har komit med huset. Vi hörs senare! Ha en bra dag! Puss puss!

I don't wanna to work today

Laurent Wolf | No stress | LOVE  Älskar den här låten!


Better days

Godmorgon! Gud vilket skitväder, jag känner mig konstig i huvudet. Sitter här och väntar på att kaffet ska bli klart. Sen tänkte jag hinna med en sväng till gymmet, innan jag åker till jobbet vid 14. Jobbar andraskift denna vecka.


Bild: Gbg förra helgen

Six days

Hej gott folk! Jag har jobbat 7-16 idag, kom hem för en liten stund sen, då jag pendlar ungefär 6 mil. Ibland håller jag på att somna på väg till jobbet, när jag kör på motorvägen. Då sätter jag på musiken jättehögt och sjunger ända tills jag är framme =). Idag hade vi inventering, nästan hundra sidor med artiklar, så man fick knappa in antalen i en excelfil. Det var i stort sett det jag gkorde idag. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Känns som att jag blivit avbruten i nåt, på något sätt, jag vet inte, konstigt.

All summer long

Hallå! Åh, jag är helt slut hehe! Funderar på att gå och lägga mig redan nu.
Lite bilder från förra veckan..

Plutten har lärt sig simma =)


Vi plockade smultron längs vägen, så goda!


Älsklingen plockade blommor till mig =)
You gotta be

Heej! Hoppas allt är bra med er. Jag är så trött. Vi äkte till min syster i lördags och kom hem igår vid 22. Jag gick upp 5 för att påbörja min första arbetsdag efter 3 månaders ledighet vid kl.7. I tisdags sökte jag nämligen ett jobb, och efter ett par timmar fick jag ett samtal om att komma på anställningsintervju, redan nästa dag och i fredags fick jag veta att jag har fått jobbet.  I'm happy! =)

Grandcentral


Såg denna tunika på rea hos Nelly. Tycker den är jättesöt. Den måste jag ha!

My way


Gud vad varmt det är, både ute och inne. Så jag köpte en bordsfläkt igår hehe. Vi var vid stranden med några vänner igår kväll, det var så mysigt, och att det varmt även på kvällen tycker jag är superbra. Idag gick jag upp ganska tidigt, och jag somnade vid 14, sov ett par timmar. Kanske drar till stranden ikväll igen, när älsklingen kommer hem.

RSS 2.0