I try my hardest

Vill bara att denna arbetsdagen ska ta slut. Jag är definitvt inte gjord för att jobba käll. Jag vill hem och mysa med min älskling. Jag hoppas att allt går som det ska ikväll, så att jag kan sticka vid 21.
Madness..


King of my castle

Wamdue Project | King of My Castle

Love it! Det var såå länge sen sist jag hörde den här låten.


I cant close my eyes and make it go away

Sunday, right..? Yepp. Hate it! Jag gillar alla andra dagar bättre. Men skitsamma. Idag har jag tränat, faktiskt, har inte hunnit göra det i torsdags, fredags eller igår.. =))


Jag spontan köpte den här boken när jag tankade idag.. ska först läsa ut boken 2 systrar av Anna Maxteo.
Nu ska jag njuta av pannkakor som älsklingen har gjort.. Puss puss =)


October rain

Heej..! Äntligen helg! Jobbade till 23.30 igår, egentligen skulle jag varit på afterwork men en jäkla massa ordrar hade kommit.. det blev lite strul, men jag fick hjälp, och jag är glad att det finns sådana människor, som hjälper till och gör kanske mer än de egenligen behöver. Det uppskattar jag verkligen!

Jag är så seg. Vet inte vad vi ska hitta på idag.

It's gonna be a lovely day for you and me, just wait and see..

Alanya 2006

Sitter här och kollar igenom gamla bilder, har inte sett dessa på flera år.. haha! Turkiet 2006.


  Folding stars

Kan inte tro att helgen redan är slut.. Vi har jobbat på huset både igår och idag, bytt däck, gått en skogsprommis mad Ace, och nu lagar jag smördegsinbakad lax med svamp och purjolök, sen blir det film..


I just wanna fly


Hello peeps! Sitter här med min kopp kaffe, men ska snart göra mig i ordning för att åka till jobbet. Ute är det jättekallt, men solen skiner, det älskar jag...


Cool dog


Ace är en riktig cooling =)


Dreaming of a better world


Neej, det är redan söndag! Tiden flyger iväg! Helt otroligt! Jag tänkte ta en sväng till gymmet, och sen tvätta, och göra lite andra grejer som jag inte hunnit göra..


Highway to work


Working girl... =)
Time to take off....


One more addiction
I gotta feeling


fashr

Jag gillar inte söndagar, söndagar är deprimerande.. Tänkte åka och hälsa på syrran i helgen, men hon kom hit istället. Jättemysig helg. Vi har bl. a. rensat min garderob medans vi lyssnade på musik och drack baileys hehe. Bra!


RSS 2.0