Parking lot paradise


Tja! jag är så trött! I fredags var jag ute med tjejerna och då var jag uppe sen kl.03. I lördags jobbade jag och älsklingen på huset, igår åkte vi Gbg för att hämta älsklingens bror som är här och hälsar på från Tyskland. Satt 5 timmar i bilen. Kome hem strax efetr kl.20, gick och la mig runt kl.22 och upp kl.03 imorse, eller inatt.. Jag kanske borde ta a nap.. men nu är det för sent, jag ska ju gå och lägga mig kl.21....


Birgit Bidder | Parking lot paradise



Gemini today

Idag kan goda nyheter kring ekonomin komma din väg, eller så känner du för att shoppa och investera i något som gör dig glad.

Så sant! =)

Shoes news


De senaste månaderna har jag tydligen ägnat min tid åt att klicka hem en massa skor. Förhoppningsvis kommer jag att använda dem också.
Nu ska jag gå och lägga mig, för jag går upp kl.03 då jag börjar att läsa in ordrar kl.05.


Ace



My sweet sugarpie! =)


project:House|Ceiling window

Idag har vi kollat på kök, och badrumsinredning, imorgon ska vi lämna in mått och beställa. Leveranstiden är runt 4 veckor. Äntligen. Det är fan inte lätt alltså!


Takfönstret är på plats. Vi måste måla väggarna, sen ska vi börja med att lägga golvet.


If a song could get me you



Hey! Gick upp väldigt tidigt idag, eftersom jag var på anställningsintervju. Kom hem för ett par timmar sen. Jag är så trött och seg, ska nog lägga mig i soffan och kolla på tv, kanske somnar jag =) den här hostan och förkylningen is killing me!


I don't feel like dancin'






Paris 08/09

Jag är så trött på att vara sjuk! Det börjar dock bli bättre nu, men jag är så utmattad. Jag längtar efter varmare dagar..


Lazy day

Är sjuk igen. Fick ont i halsen igår kväll, och idag vaknade jag med ont i hela kroppen, och frös. Har bara vilat idag och inte ätit något förrän nu. Nu känner jag att det börjar bli bättre. Har tagit lite bilder på hur långt vi har kommit med huset.

Vi har gipsat väggarna, vilken tid det tog..



Sovrummet är färdigmålat


Plutten


RSS 2.0