Motivation is the driving force which causes us to achieve goals.

Idag har vi varit på föräldragrupp 2 och fick en massa information om tiden efter förlossningen. Det är bra att få mycket information, men samtidigt så undrar jag om jag inte hade mått bättre av att inte veta så mycket.. nja, kanske inte... jag vill egentligen ha så mycket information som möjligt. Längtar efter att få träffa min bebis.

Nu ska jag återgå till pluggandet. Är så himla trött hela tiden, jag var tvungen att ta en paus annars somnar jag över boken.

Dr. Brown's för bebis

Har funderat och läst om vilka nappflaskor som är bra, och utforskningen ledde till att jag fick en uppfattning av att dessa var jättebra och bestämde mig för Dr. Brown's BPA fria nappflaskor. Har precis beställt de från Little Kids Corner. Bebis ska ha det bästa!
Nu lagar älskling god mat och jag är såå hungrig! Ha en fin kväll!


Still sick


Fortfarande sjuk. Eller ännu sjukare än vad jag var. Det var jobbigt att plugga, var tvungen att lämna in en uppgift, men jag gav mig inte. It did slow me down, but it didn't stop me!

Sitter och väntar på att älskling ska komma med min milkshake.. hmm skulle ha kommit hem för ett tag sen.. Sen måste jag hoppa i säng, är så trött. Imorgon ska vi till BM. Jag går in i vecka 37 imorgon slog det mig nyss. Och jag blev lite rädd. Förlossning!

Unappreciated

Å nej! Jag håller på att bli sjuk, känner mig öm i hela kroppen och börjar få ont i halsen, och även i huvudet..
Mango&Peach tea+lemon+honey+alvedon+.... nåt mer mer man kan ta??

Wednesday

Håller på att skriva en att-göra lista, och den blir lååång.. mycket som behöver göras. Men det är inte bara saker jag ska göra idag eller imorgon utan en lista på saker jag måste göra de närmaste veckorna hehe. Om fem veckor får vi träffa vår bebis!!
Har varit en runda på gymmet, cycklat, nu tillbaka till interaktion, design och användbarhet..

Be creative

Har glömt lägga upp bilder på hur det ser ut nu när tapeten är på plats. Och trappan - det är glaspartierna som fattas mellan de svarta stolparna + handräcke.


Us


RSS 2.0