New blog

Jag har bestämt mig för att testa att blogga på ett annan ställe och here we go, vi får se hur jag trivs . Nya bloggen finns här.

Byta bloggportal

Jag har länge funderat på att göra något med bloggen. Uppgradera. Flytta. Starta om. Jag känner bara att något måste hända nu! Jag hade velat flytta över hela min blogg till en annan bloggportal men det är nog inte möjligt. en liten del får följa med iaf.. jag återkommer med länken till min nya blogg..

In Båstad

Vi är i Båstad och har det bra. Sol, havsutsikt, god mat och fint sällskap!

Packing

Är heeelt slut just nu! Har en deadline imorgon kl.12 så jag satt med det idag och packade samtidigt för ett påskhelgsäventyr! Nu: sova. Hörs imorgon!

Beige + leo

TopZara/Pants Hunkydory//Boots H&M
 

Baby boy

 
Yves var så duktig igår när han fick vaccinet. Båda samtidigt för att göra det så smidigt som möjligt. Och inga biverkningar, skönt. I love you so my baby boy <3

Massage,gym och statistik

Hela outfiten kommer senare! Fick världens skönaste massage innan jag ens klev upp ur sängen imorse, blir ganska ofta bortskämd med massage faktiskt och det är ju så skönt! Har  ju en proffs här hemma! Varit äntligen iväg till gymmet efter tre veckors uppehåll! Och så en föreläsning i statistik på det! Och dagen bara försvann liksom!

Back to everyday life

Försökte trotsa min migrän och sätta mig och plugga igår men det gick inte så bra. Har en massa att göra, och börja med planeringen av den empiriska uppsatsen som ska skrivas i nästa kurs. Vi är i mittenpå den här kursen och ännu en hemtenta väntar, och jag känner bara inte för att sätta igång och börja jobba med det men samtidigt så är jag taggad och vill få saker gjort. Just nu är det mycket planering/förändringar på gång inom flera spaekter av våra liv men just nu vet jag inte så mycket. Men som sagt vi är i planeringsfasen.. Nu måste jag dunsta iväg, ut i solen och fixa ärenden!
 

1-årsvaccin

För bara en vecka sedan togs denna bilden, Yves chillar i soffan med sin pappa <3
 
Nu ska jag och den här lille killen möta upp pappa vid bvc för Yves 1-årsvaccin. Jag kan nte fatta att hn blir ettåring om bara ett par vekor! Älskade barn!

Afternoon walk in Ayia Napa

En bild på Isak när vi tog en eftermiddagspromenad. Den här killen lärde nog alla känna på hotellet. Han pratade med alla och man bara hörde hej Isak, godmorgon Isak vid frukosten eller poolen hehe.
 
Detta var ju för bara en knapp vecka sedan, tiden går onekligen fort, önskar att vädret här hemma liknade mer som på bilden. Regn och blåst är det här idag, inget solglasögon väder alltså..

Cyprus 2014

Instagrambilder från resan @niinaame
 
Haft en välbehövlig vecka i Cypern med familjen, borta från vardagen. Ledighet, lite sol, lite bad och fina vyer. ett perfekt ställe för barnfamiljer måste jag säga!
 
Tillbaka på svensk mark igår eftermiddag men svängde förbi syrran och kom hem ganska sent igår kväll. Idag är det packa upp som gäller och tvätta en massa. 

Otside my door

Vi har  stpooler här utanför men en barnpool precis utanför vår terass så varje morgon efter frukost hoppar Isak i, och sedan hoppar han mellan poolerna. Bada bada bada är det som gäller! 

Vacay

Ett livstecken från oss. Vi har det bra, fint väder, sol och bad. Vi har dock fått en väldigt tråkig nyhet men nu är vi här och försöker göra det bästa av vår semester. Vi behövde iaf komma bort lite och att se barnen njuta så här och vara glada är helt fantastiskt.

First visit to the dentist

 
Another one of those firsts <3

Two out of four

 
En till i familjen som fallit offer för förkylningen, nämligen Yves, men inte lika illa som hos mig, tack och lov. Två av fyra alltså. Vilken tajming! Inte okej! Men, nu försöker vi bli friska och ser fram emot en skön vecka i solen.
Idag står några småärenden på schemat och lite städning.

RSS 2.0